Saturday, December 11, 2010

Rawatan Jarak Jauh Kini Dibuka

Salam sejahtera.

Dengan izin. redho dan rahmat Allah, kini saya buka perkhidmatan rawatan jarak jauh bagi semua jenis penyakit sama ada penyakit fizikal dan penyakit mental atau penyakit jiwa atau penyakit akibat gangguan makhluk halus.

Kaedah Rawatan

Dengan Teknik Pancaran Nur, dengan izin Allah dan rahmat Allah melalui zikrullah TANPA melibatkan pemujaan atau perbuatan yang syirik, sesat dan sebagainya.

Lama rawatan

Dalam masa 1-2 jam.

Cara memohon rawatan jarak jauh (RJJ)

SMS terus ke no 0176601490

Nyatakan:Jenis sakit, nama, tarikh lahir si sakit, alamat rumah

Kemudian pihak kami akan terus menyatakan persediaan yang perlu dilakukan.

Penerangan serba ringkas kaedah rawatan

Setelah persetujuan dicapai, maka pihak kami akan menentukan masa rawatan jarak juah. Biasanya sebelah malam. Pesakit hendaklah menyediakan bahan rawatan (mengikut penyakit) dan letakkan bahan rawatan di sebelah atau di depan pesakit. Pesakit berwuduk  mengadap kiblat dan duduk dengan tenang. Kemudian pihak kami akan mula berwirid kerana Allah dan memohon kepada Allah agar penyakit pesakit disembuhkan dengan Teknik Pancaran Nur sebagai suatu gerak dan ikhtiar.

Falsafah rawatan jarak jauh Rahmaniah

Bukan kuasa kita, tetapi kuasa Allah
Bukan gerak kita, tetapi gerak Allah
Bukan ikhtiar kita , tetapi ikhtiar Allah

Allahuakhbar!

TESTIMONIAL 1

Saya menghadapi gangguan emosi sejak 15 tahun lalu. Saya pun bingung dengan ke adaan diri saya. Saya tidak boleh berdepan dengan orang ramai. Selalu rasa sakit hati, marah-marah, menyendiri. Akibatnya saya sellau bertukar kerja, dimarah majikan,semua orang benci dengan saya, hilang keyakinan diri, stress dan lain-lain lagi. Saya meminta rawatan jarak jauh daripada Tuan Tabib dan alhamdulillah, saya rasa kini lebih tenang, orang pun sudah baik dengan saya, hati rasa lapang dan rasa rendah diri hilang daripada diri saya. Terima kasih tuan tabib walaupun beliau masih muda namun seperti mana kata tuan tabib, rahmat Allah mengiringi setiap hambanya tanpa mengira usia dan pangkat serta gelaran. -Mohd razni, Pulau Pinang-.

TESTIMONIAL 2

Saya mengidapi penyakit aneh apabila berak darah dan badan jadi kurung kering dan tidak bermaya. Mulanya saya syak itu adalah penyakit buasir atau kanser.  Namun pemeriksaan doktor termasuk doktor pakar mengesahkan saya tidak terkena penyakit tersebut. Boleh kata saban hari saya berak darah yang agak banyak tetapi bukan buasir. Setelah menerima rawatan jarak jauh daripada Tuan tabib, saya mula rasa perubahan apabila tidka lagi berak darah. Cuma badan saya rasa panas-panas sedikit. Menurut tuan tabib itu adalah proses pemulihan. Saya bersyukur kini kerana saya telah menemui ubatnya akan skait saya ini melalui Tuan Tabib.-R, Dungun Terengganu.

INSYA ALLAH.
Jangan tunggu lagi.
Jangan jadikan jarak sebagai alasan berputus asa mahu berubat.
Dengan izin, redho dna rahmat Allah maka setiap penyakit pasti ada ubatnya.
Selagi hayat masih ada maka kesembuhan tetap ada.No comments:

Post a Comment